Split Pink

Sweet Treats

Little Greene har utviklet er herlig kapselkolleksjon bestående av 9 farger. Kolleksjonen har fått navnet Sweet Treats og hver farge er inspirert av deilige desserter som f.eks Galette, Bombolone, Ganache og selvsagt Chocolate!

 

Fargene spenner fra lyse, gylne til mørk sjokolade. Her er det noe for alle som ønsker varme, delikate farger i hjemmet.

Som med alle fargene til Little Greene, er også disse pigmentert med naturlige fargepigmenter. Du bør derfor oppleve de vakre nyansene i hver enkelt farge i rommet de er tiltenkt. Sweet Treats kolleksjonen kommer med sitt eget søte fargekart og små prøvebokser med maling. Vi anbefaler at du maler opp fargen du ønsker å teste på en plate som du kan holde rundt i rommet. Først da ser du hvilke undertoner som får skinne i ditt rom.

Klikk her for å lese mer om fargene

 

Sweet Treats og de 9 fargene er inspirert av forskjellige desserter fra flere land. Bomblone er for eksempel en Italiensk doughnuts som ofte blir spist til frokost sammen med en esspresso. Muscovado er deilig brunt sukker og Affogato en enkel, men veldig god kaffedrikk. 

Little Greene har lagt ut oppskrifter til alle søtsakene på sin hjemmeside. 

Klikk her for å komme til oppskriftene.

 

  • Chocolate

Oppskrifter

Little Greene har laget oppskrifter til alle de 9 fargene! Har du lyst til å teste de ut?

Klikk på linken nedenfor så sender vi deg til oppskriftene!

Little Greene Chocolate