Beis og hytter

Grundig forarbeid er helt avgjørende for å oppnå et best mulig resultat når du skal beise hytta. Spør oss om våre beste råd til både forarbeid og valg av beis og farge. Vi er her for å hjelpe deg!

Beis og hytter

Hytta er for mange et fristed, hvor de kan komme seg bort fra hverdagen og slappe helt av i vakre omgivelser. Vi har alle ulike meninger om hva det innebærer å være på hytta. For noen er det å hente vann og bruke utedo en del av sjarmen, og en viktig del av hytteopplevelsen. Andre vil slappe helt av og ha alle bekvemmeligheter tilgjengelig.


Har du kjøpt en hytte som skal pusses opp, eller ønsker du å skape det perfekte feriestedet for deg og dine? Vinderen Farvehandel AS har erfarne og dyktige farge- og interiørkonsulenter som hjelper deg med å realisere hyttedrømmen. Uansett om du har en hytte ved sjøen, en fjellhytte eller et lite hus i en kolonihage – så kan vi hjelpe deg med å innrede og skape det perfekte feriestedet, basert på dine ønsker, stil og behov.

Les mer om Osmo ved å klikke på linken under

Osmo

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene

Hytta skal ofte oppfylle flere oppgaver, og har i mange tilfeller behov for gode løsninger som er funksjonelle i flere situasjoner. Kanskje du skal ta med deg hele vennegjengen eller familien på tur? Da har du behov for både sitteplasser og sengeplasser til alle, i tillegg til at det skal være hyggelig på hytta og gjerne ikke så trangt. Da kreves det smarte løsninger, som fungerer i praksis.

Dersom du velger å benytte deg av en konsulent når du skal innrede hytta, så vil vi først avtale en konsultasjon. Dette er for at vi sammen kan finne ut hva som er viktig for deg, hvordan hytta skal brukes, og hvordan du ønsker at den skal se ut. Våre konsulenter har lang erfaring som både farge- og interiørkonsulenter på hytter, og er flinke til å se hvordan man kan skape en unik og flott hytte som kan nytes i flere år fremover.

Har du mye treverk og panel på din hytte? Da er Osmo Beis det perfekte produktet for deg. Vinderen Farvehandel har levert beis til fjellhytter i flere tiår, og vet hva du trenger for å behandle treverket riktig, slik at det får en flott overflate og en lang levetid.

 

Alle bildene er fra Geilo Laft og her har de brukt ett lag hvit og ett lag Fjellmus, vår egenkomponerte farge.

Stue og kalkmalte vegger

Vi gjør oppussingsjobben enkel 

Vinderen Farvehandel AS har tidligere utført flere hytteprosjektermed stor suksess, og vi gleder oss til å se hva det neste prosjektet blir. Vi har samarbeidspartnere og underleverandører for de fleste tjenester som du trenger for å få utført oppussingsprosjektet på hytta. Det betyr at du slipper å forholde deg til mange ulike aktører i løpet av prosjektet.

 

Ta kontakt

Har du en hytte som har behov for en oppgradering, eller har du en hyttedrøm du ønsker å realisere? Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, ring oss på telefon +47 22 14 24 34 eller send en mail til post@vinderenfarve.no. Du er også hjertelig velkommen innom vår butikk i Holmenveien 1 på Vinderen for en hyggelig samtale om de mange mulighetene du har for å skape ditt perfekte feriested.

Kontakt oss

Priser

Hjembesøk

Fra en til to timer, inkluderer fargepalett. Kr 3.900,-

Pluss kjøring kr 600,- innen Oslo


Konsulenttjenester

oppfølging hjemme hos deg kr 1.200,- pr time. Mellom kl 09.00 og 18.00

 


Konsultasjon i butikk etter avtale

Kr 950,- pr time i vår åpningstid, kl 10.00 - 18.00