Møbler og småvarer

Vinderen Farvehandel leverer møbler fra et utvalg kjente leverandører av møbler i spennende design og av høy kvalitet

Møbler

Stoler, sofaer og puffer er en viktig del av ethvert interiør, og binder helheten i et rom sammen. Dersom du skal gå til innkjøp av nye møbler, er det mange ting du bør tenke på. Hva skal rommet brukes til, hvem skal bruke rommet, hvilken størrelse burde møbelet ha, hvilket type stoff og hvilken farge? Vinderen Farvehandel leverer møbler fra et utvalg kjente leverandører av møbler i spennende design og av høy kvalitet, slik at du alltid finner det du er ute etter hos oss. 

Er du ute etter stilrene og klassiske møbler i rene farger? Da burde du sjekke ut utvalget til Gaston Y Daniela. Vi anbefaler å ta en tur innom hjemmesiden til Chelsea Textiles dersom du ønsker er mer landlig og rustikk stil eller møbler inspirert av britisk 50-tall. Designers Guild er for deg som er glad i møbler av kjente designere og kreativ fargebruk.

Tepper

Dersom du er ute etter tepper til hjemmet, kan vi tilby mange unike og flotte tepper. I vårt sortiment kan du finne akkurat den stilen du er ute etter! Våre leverandører kan tilby alt fra luksuriøse ulltepper fra England, moderne designtepper fra Spania, tepper med mønster inspirert av andre kulturer, eller tepper og matter i smakfullt design fra Frankrike.

Sjekk gjerne ut våre leverandører Jacaranda, Cunera, Rols og Nobilis for mer inspirasjon!

Lamper

Her i Norge har vi lange og mørke vintre, derfor er det både viktig og lurt finne den perfekte belysningen til ditt hjem. Lamper setter ikke bare stemningen i et rom, men er en viktig del av det å trives og kunne fungere optimalt i en hverdag med mange mørke vinterkvelder.

Vinderen Farvehandel selger lamper fra Vaughan, Heathfield, Hudson Valley og EuroForm.


Rullegardiner og Solskjerming

Dersom du ønsker skjerming fra solen og for innsyn i leiligheten kan vi tilby et utvalg rullegardiner og solskjerminger fra Silent Gliss og Weba. Sjekk gjerne ut hjemmesiden til våre leverandører for å se deres store utvalg av kreative og moderne løsninger for solskjerming og rullegardiner.


Annet

Ingen innredning er helt ferdig uten puter, myke pledd og diverse stilige bruksartikler. Skap den gode hjemmefølelsen med produktene til Iris Hantverk og Himla.

Ta kontakt med oss

Er du usikker på hvordan du vil innrede hjemme? Vinderen Farvehandel tilbyr både farge- og interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med å oppnå akkurat det du ønsker i ditt hjem, hytte eller leilighet. Vi har alt du trenger for å skape ditt drømmehjem. Kom gjerne innom vår butikk på Vinderen for en hyggelig prat, inspirasjon og for å se vårt store utvalg av møbler og tekstiler til hjem og hytte.

Har du noen spørsmål? Ring oss gjerne på telefon 22 14 24 34, send en mail til post@vinderenfarve.no eller send oss en melding via vårt online kontaktskjema.

Kontakt oss

Priser

Hjembesøk

Fra en til to timer, inkluderer fargepalett. Kr 3.900,-

Pluss kjøring kr 600,- innen Oslo


Konsulenttjenester

oppfølging hjemme hos deg kr 1.200,- pr time. Mellom kl 09.00 og 18.00

 


Konsultasjon i butikk etter avtale

Kr 950,- pr time i vår åpningstid, kl 10.00 - 18.00