Merkevarer

Skap en helhet i hus og hytte med våre produkter og merkevarer

Kontakt oss

Farrow & Ball

Vinderen Farvehandel er stolt av å kunne levere produkter fra den tradisjonsrike tapet- og malingsprodusenten Farrow & Ball fra Dorset i England. Grunnleggerne John Farrow og Richard Ball var lidenskapelig opptatt av å skape dypt pigmenterte og rike farger med egne oppskrifter og tradisjonelle metoder. De samme oppskriftene og metodene brukes fortsatt av Farrow & Ball i dag.

 

Unike, rike og dypt pigmenterte farger 

Malingen fra Farrow & Ball er laget med miljøvennlige og naturlige ingredienser, og er kjent for sine rike og komplekse farger. Malingen kommer i mange ulike fargenyanser, og elleve forskjellige overflater. Dermed kan du finne en unik kombinasjon som passer perfekt til din stil og dine omgivelser.

 

Eksklusiv håndlaget tapet

Farrow & Ball har et utvalg på over 300 unike tapeter. Alle er produsert på miljøvennlig og bærekraftig papir, med tradisjonelle trykk-metoder som stammer helt tilbake til 1700-tallet. For å oppnå unike og kreative mønster, bruker Farrow & Ball tre forskjellige teknikker for å trykke mønster på tapetet.

Vinderen Farvehandel er den første og eneste forhandleren av maling og tapet fra Farrow & Ball i Norge. Vi har spisskompetanse på maling og kan hjelpe deg med å finne den perfekte malingen for deg. 

Pure & Original

Pure & Original har videreført sin virksomhet fra en liten familiebedrift i Belgia som har produsert maling i over 70 år. I familiebedriften har håndverk og lidenskap for faget har blitt overført fra generasjon til generasjon. Pure & Original er markedsledende innenfor sitt eget felt, og vi på Vinderen Farvehandel er stolte av å kunne selge produkter fra denne leverandøren av spennende, variert og innovativ maling.

 

Bredt utvalg innovative produkter 

Pure & Originals mest kjente produkter er Fresco kalkmaling og Classico kalkmaling. Kalkmalingen inneholder kalsiumkarbonatkrystaller som reflekterer og bryter lyset, og dermed gir en fantastisk variasjon og dybde i overflaten. Dersom du ønsker en tøff betong-effekt, så er det disse produktene du skal bruke! Produktene er velegnet for bruk på både møbler og overflater i boligen. I tillegg til kalkmalingen fører Pure & Original et bredt utvalg veggmaling, lakk, gulvmaling, fasademaling og spesialprodukter.

Osmo

Dersom du har treprodukter som skal behandles, så er beis og voks fra produsenten Osmo det beste valget. Osmo har over 100 års erfaring som produsent av trebehandlingsprodukter. Gjennom sin lange fartstid i bransjen har de samlet verdifull erfaring om trearbeid, og behandling av tre. Med sin lidenskap for treverk og trebehandling er Osmo i konstant utvikling. De søker alltid å heve kompetansen på kunnskapen sin om hvordan man bør behandle treverk riktig, slik at man kan beholde det i mange år framover.

 

Farge som beskytter treverket 

Produktene fra Osmo er basert på naturlige oljer og voks, som solsikke-, soya-, linse- og tistelolje. Disse bevarer treets naturlige utseende samtidig som det beskytter treverket.

 

Har du en hytte eller bolig med mye panel og treverk? Da er Osmo Beis det perfekte produktet for deg. Vinderen Farvehandel har lang erfaring med interiøroppdrag, maling og trebehandling på hytter.

 

Stor dekkevne og effektiv påføring

Med produkter fra Osmo får du et ferdig resultat etter kun ett til to strøk, avhengig av overflaten. Det er fordi de inneholder en høy mengde pigmenter og oljer, som gir en bedre dekkevne enn tradisjonelle trebehandlingsprodukter.

 

På grunn av den gode dekkevnen er det ikke behov for hverken grunning eller sliping før du starter behandlingen. Det er heller ikke behov for sliping når overflatene skal vedlikeholdes og renoveres. Du trenger heller ikke å behandle hele overflaten når du skal vedlikeholde, kun de områdene som har behov for det.

Våre samarbeidspartnere gjør jobben din enklere

Vi har samlet en rekke gode og pålitelige samarbeidspartnere som kan bistå med de fleste tjenester som du har bruk for i forbindelse med et oppussingsprosjekt. Vi kan bistå med blant annet:

  • flislegger
  • rørlegger
  • snekker
  • tapetserer
  • syerske

Ta kontakt med oss tidlig i prosjektet, dersom du har behov for ulike tjenester i ditt prosjekt. Dersom du velger å bruke noen av våre samarbeidspartnere, slipper du å forholde deg til flere aktører i løpet av oppussingen.