Merkevarer

Skap en helhet i hus og hytte med våre produkter og merkevarer

Kontakt oss

Stort utvalg av spennende produkter av høy kvalitet

Hos oss finner du et stort utvalg av maling, tapeter og tekstiler. Vi fører ledende merkevarer som Farrow & Ball, Little Greene, Pure & Original, Osmo, Rubio Monocoat, Elitis, Arte Flamant for å nevne noen.

Vi hjelper deg med å skape en helhet i hjemmet og på hytta. Kontakt oss for å bestille en konsultasjon eller kom innom oss på Vinderen i Oslo.

Nedenfor kan du se en oversikt over de forskjellige merkevarene vi fører.

Våre merkevarer

Farrow & Ball

Vinderen Farvehandel er stolt av å kunne levere produkter fra den tradisjonsrike tapet- og malingsprodusenten Farrow & Ball fra Dorset i England. Grunnleggerne John Farrow og Richard Ball var lidenskapelig opptatt av å skape dypt pigmenterte og rike farger med egne oppskrifter og tradisjonelle metoder. De samme oppskriftene og metodene brukes fortsatt av Farrow & Ball i dag.

 

Unike, rike og dypt pigmenterte farger 

Malingen fra Farrow & Ball er laget med miljøvennlige og naturlige ingredienser, og er kjent for sine rike og komplekse farger. Malingen kommer i mange ulike fargenyanser, og glansgrader.

For glatte vegger velger du:

Estate Emulsion - 2% glans. Brukes gjerne i stue, spisestue, voksen soverom. Gir en matt og elegant finish.

Modern Emulsion - 7% glans. Brukes på kjøkken, entre, bad, trappegang. Overflaten er vaskbar.

For treverk og panel velger du:

Dead Flat - 2% glans. Brukes i tak der det er trepanel. Kan også bruke spå vegg der man ønsker matt flate.

Estate Eggshell - 20% glans. Brukes på vegger med trepane, på skapdører, listverk og dører.

Modern Eggshall - 40% glans. Brukes på gulv og møbler med overflater som trenger god slitestyrke.

Full Gloss - 95% glans. Til trepanel, møbler, dører der du ønsker en glansfull effekt. Tåler mye, men må herdes i opptil 2 uker for å sikre god slitestyrke. Full Gloss kan også benyttes utendørs.

 

Fargeveiledning

Hos oss jobber vi aktivt i samarbeid med kunder om farger til hjemmet. Våre konsulenter er utdannet som Interiørarkitekter og interiørkonsulenter og har lang erfaring i å hjelpe våre kunder til å finne riktige farger. Vi hjelper gjerne i butikken og kan også komme hjem til deg for en utvidet konsultasjon. Farger er personlig og en viktig del av hjemmets inntrykk. Vi hjelper deg å få det resultat du ønsker og drømmer om.

 

Eksklusiv håndlaget tapet

Farrow & Ball har et utvalg på over 300 unike tapeter. Alle er produsert på miljøvennlig og bærekraftig papir, med tradisjonelle trykk-metoder som stammer helt tilbake til 1700-tallet. For å oppnå unike og kreative mønster, bruker Farrow & Ball tre forskjellige teknikker for å trykke mønster på tapetet.

Vinderen Farvehandel er den første og eneste forhandleren av maling og tapet fra Farrow & Ball i Norge. Vi har spisskompetanse på maling og kan hjelpe deg med å finne den perfekte malingen for deg. 

Little Greene

Endelig har Little Greene kommet til Norge. Og vi er stolte over å være det eneste stedet du får denne fantastiske malingen i Norge. Med hele 192 farger i sortimentet og flere lekre tapeter skal det være enkelt å finne uttrykket for ditt hjem eller rom. 

Fokus på miljø

Som navnet tilsier er Little Greene sterkt opptatt av mijøet. De benytter kun naturlige, økologiske og miljøvennlige pigmenter.  De benytter også emballasje som består av resirkulert materiale, inkludert spannene. Du kan også være helt sikker på at både malingen og tapetene er trygg for inneklimaet.

Farger med historie

Little Greene har hentet frem historiske farger og merket fargene i fargekartet "Colours of England". Her finner du blant annet farger fra den Viktorianske epoken, fra 30-tallet, 60-tallet og 70-tallet.  

Stort utvalg av overflater og glansgrader

Little Greene har gruppert sine baser i to; Intelligent Paints og Traditional Paints. Intelligent Paints er vannbasert, vaskbar, slitesterk, sertifisert for bruk i barnerom, miljøvennlig og har en meget god dekkevne. Her finnes det baser til bruk på glatte vegger, treverk, radiatorer og utendørs.

Traditional Paints består av baser som gir et matt og delikat uttrykk. Her finner du blant annet klassikeren, Absolute Matt Emulsion. Denne brukes i prøveboksene blant annet. I tillegg kan du få Little Greene oljemaling hvor de benytter naturlige planteoljer som deler av ingrediensene. Merk at disse må bestilles.

Fargekart får du hos oss og bor du langt unna kan vi sende til deg - bare ta kontakt!

 

Pure & Original

Pure & Original har videreført sin virksomhet fra en liten familiebedrift i Belgia som har produsert maling i over 70 år. I familiebedriften har håndverk og lidenskap for faget har blitt overført fra generasjon til generasjon. Pure & Original er markedsledende innenfor sitt eget felt, og vi på Vinderen Farvehandel er stolte av å kunne selge produkter fra denne leverandøren av spennende, variert og innovativ maling.

 

Bredt utvalg innovative produkter 

Pure & Originals mest kjente produkter er Fresco kalkmaling og Classico kalkmaling. Kalkmalingen inneholder kalsiumkarbonatkrystaller som reflekterer og bryter lyset, og dermed gir en fantastisk variasjon og dybde i overflaten. Dersom du ønsker en tøff betong-effekt, så er det disse produktene du skal bruke! Produktene er velegnet for bruk på både møbler og overflater i boligen. I tillegg til kalkmalingen fører Pure & Original et bredt utvalg veggmaling, lakk, gulvmaling, fasademaling og spesialprodukter.

Osmo

Dersom du har treprodukter som skal behandles, så er beis og voks fra produsenten Osmo det beste valget. Osmo har over 100 års erfaring som produsent av trebehandlingsprodukter. Gjennom sin lange fartstid i bransjen har de samlet verdifull erfaring om trearbeid, og behandling av tre. Med sin lidenskap for treverk og trebehandling er Osmo i konstant utvikling. De søker alltid å heve kompetansen på kunnskapen sin om hvordan man bør behandle treverk riktig, slik at man kan beholde det i mange år framover.

 

Farge som beskytter treverket 

Produktene fra Osmo er basert på naturlige oljer og voks, som solsikke-, soya-, linse- og tistelolje. Disse bevarer treets naturlige utseende samtidig som det beskytter treverket.

 

Har du en hytte eller bolig med mye panel og treverk? Da er Osmo Beis det perfekte produktet for deg. Vinderen Farvehandel har lang erfaring med interiøroppdrag, maling og trebehandling på hytter.

 

Stor dekkevne og effektiv påføring

Med produkter fra Osmo får du et ferdig resultat etter kun ett til to strøk, avhengig av overflaten. Det er fordi de inneholder en høy mengde pigmenter og oljer, som gir en bedre dekkevne enn tradisjonelle trebehandlingsprodukter.

 

På grunn av den gode dekkevnen er det ikke behov for hverken grunning eller sliping før du starter behandlingen. Det er heller ikke behov for sliping når overflatene skal vedlikeholdes og renoveres. Du trenger heller ikke å behandle hele overflaten når du skal vedlikeholde, kun de områdene som har behov for det.

Våre samarbeidspartnere gjør jobben din enklere

Vi har samlet en rekke gode og pålitelige samarbeidspartnere som kan bistå med de fleste tjenester som du har bruk for i forbindelse med et oppussingsprosjekt. Vi kan bistå med blant annet:

  • flislegger
  • rørlegger
  • snekker
  • tapetserer
  • syerske

Ta kontakt med oss tidlig i prosjektet, dersom du har behov for ulike tjenester i ditt prosjekt. Dersom du velger å bruke noen av våre samarbeidspartnere, slipper du å forholde deg til flere aktører i løpet av oppussingen.