Om oss

Vinderen Farvehandel åpnet dørene allerede i 1948, og har siden den gang hjulpet folk i Oslo med fargevalg – både inni og utenpå hus og hytter. Vi er en tradisjonsrik og lokal forhandler av maling, beis og interiørartikler. Vi har en lojal kundegruppe, og er glade for å stadig oppleve at de nå voksne barna og barnebarna til våre kunder bruker oss når de trenger maling og farge til hjemmet og hytta. 

 

Gjesteparkering finner du Rema 1000 garasjen.

Kontakt oss

Det er ikke mange fargehandlere igjen i Oslo

Vinderen Farvehandel har klart å overleve som et lite foretak mot alle odds i over 70 år. Det er fordi vi har valgt å gå nye veier når det kommer til leverandører av maling, og i vårt øvrige sortiment av spennende varer og interiørtjenester. I dag tilbyr Vinderen Farvehandel et stort utvalg maling og beis fra mange ulike produsenter, i tillegg til alt du trenger for å skape et unikt og innbydende hjem.

Forhandler av anerkjente kvalitetsprodukter

Vi er stolt av å kunne tilby et utvalg av maling og beis som tilfredsstiller dagens høye krav til kvalitet, estetikk og utførelse. Vi velger kun leverandører som vi vet leverer optimal kvalitet og funksjonalitet, og vi har et sterkt fokus på design og innovative farger. Dette gjelder selvfølgelig også vårt sortiment innen tekstiler, tapeter, interiør og småvarer. 

Våre dyktige konsulenter hjelper deg med å finne din egen stil

Profilbilde til Ingebjørg Røthe

Ingebjørg Røthe

Innehaver og interiørkonsulent 

  ingeb@mac.com

Profilbildet til Anne Cecilie Blakstad

Anne Cecilie Blakstad

Interiørkonsulent

Profilbildet til Tiril Arnet

Tiril Arnet

Interiørarkitekt

Du kan kontakte våre ansatte på post@vinderenfarve.no for å avtale en konsulent time.