Farger i hjemmet

Å velge farger til hjemmet kan være både utfordrende og spennende. Det finnes så utrolig mange farger, nyanser og overflater å velge mellom, og for mange kan det være overveldende og forvirrende å bestemme seg.

Fargekonsulent

Er du usikker på hvilke farger du skal velge og hva som passer sammen, eller kanskje du har et utfordrende rom eller rett og slett litt dårlig tid? 


Da kan en av våre fargekonsulenter hjelpe deg. Velger du å bruke en fargekonsulent, kan hele prosessen med å velge farger til både utsiden og innsiden av boligen bli en hyggelig og lettvint prosess. Fargekonsulentens oppgave er å veilede og hjelpe deg med å finne de perfekte fargene til ditt hjem.

Vi elsker farger!

Våre fargekonsulenter har lang erfaring og høy faglig kompetanse, og vil gi deg en helhetlig rådgivning når det gjelder valg av farger til din bolig. Velger du å bruke en av våre fargekonsulenter, så vil de først komme hjem til deg på en konsultasjon, og deretter hjelpe deg med å finne farger som er spesialtilpasset ditt prosjekt og dine ønsker.

 

Når vi har vært på konsultasjon hos deg, vil fargekonsulenten lage en fargepalett basert på dine ønsker med seks til åtte farger. For at du skal slippe å male flere ulike fargeprøver på veggen, så får du fargepaletten malt på plater, slik at du kan se hvordan fargene fungerer hjemme hos deg, i ulike rom og i ulike lys.

Maling, tekstil og tapet på kjøkken

Fargerike tapeter, vegger og interiør

Farge er ikke bare maling på veggene. Det er også tapeter, tekstiler og småinteriør. Alle disse elementene handler om fargevalg, og utgjør en stor forskjell i et rom. I tillegg skal alle disse elementene og fargene passe sammen med resten av interiøret. Det er for eksempel lurt å tenke på hvilke farger som fungerer sammen med gulvet og andre overflater i boligen. Her vil fargekonsulenten hjelpe deg med å finne de fargene som harmonerer med resten av hjemmet.

Vinderen Farvehandel har et bredt sortiment med spennende maling og tapeter av høy kvalitet fra våre leverandører, slik at du har mye å velge mellom og muligheten til å skape akkurat det uttrykket du ønsker.

Vinderen Farvehandel har et stort utvalg produkter av høy kvalitet

Vi har et stort utvalg av spennende maling, tapeter, tekstiler og småinteriør av høy kvalitet fra våre leverandører, slik at du har mye å velge mellom og muligheten til å skape akkurat det uttrykket du ønsker.

 

Vinderen Farvehandel er en av få leverandører i Norge som leverer produkter fra den velkjente maling- og tapetprodusenten Farrow & Ball fra England. Malingen er produsert med naturlige fargepigmenter, som gjør Farrow & Ball til et miljøvennlig alternativ. Tapetene er håndlaget og produsert i samme fargepalett som malingen. Dette gjør det enkelt å finne tapeter og maling som passer sammen.

 

Ta kontakt med oss for en konsultasjon

Er du på utkikk etter en hyggelig og profesjonell fargekonsulent som kan hjelpe deg med å skape akkurat det uttrykket du er ute etter i din bolig? Ta kontakt via vårt kontaktskjema, ring oss på telefon +47 22 14 24 34 eller send en mail til post@vinderenfarve.no.

 

Du kan også ta turen innom våre trivelige lokaler i Holmenveien 1 på Vinderen i Oslo for en hyggelig prat om farger, stil og interiør.

Kontakt oss

Priser

Hjembesøk

Fra en til to timer, inkluderer fargepalett. Kr 3.900,-

Pluss kjøring kr 600,- innen Oslo


Konsulenttjenester

oppfølging hjemme hos deg kr 1.200,- pr time. Mellom kl 09.00 og 18.00

 


Konsultasjon i butikk etter avtale

Kr  950,- pr time i vår åpningstid, kl 10.00 - 18.00