Osmo

Hos oss finner du det brede sortimentet til Osmo samt våre helt egne spesialfarger!

Osmo er et naturlig og veldig godt alternativ til beskyttelse og fargesetting av treverk. I tillegg til Osmo sitt brede spekter av farger har vi designet og utviklet våre helt egne farger. Det begynte med at vi så et behov for tilpassede farger til norske fjellhytter. Spesialfargen vår Fjellmus har blitt veldig populær og det med god grunn. Den egner seg meget godt på fjellet og gir et lekkert og varmt resultat uten at det blir for brunt. Ønsker du en litt lysere variant finnes Lys Fjellmus. 

Men vi har også en mengde andre farger som er godt egnet til både fjellhytter, sommersteder, gulv og møbler. 

Kom innom for å se fargene våre!

 

Under ser du flotte bilder av Fjellmus i en norsk fjellhytte. Bildene er fra Geilolaft og de har brukt Osmo 3111 hvit under for å lysne uttrykket.

Instruksjonsvideoer for påføring av Osmo

Om Osmo

Osmo har et bredt sortiment av produkter som er ledende på markedet i dag. Råstoffene i produktene kommer fra naturen, og
blir videreforedlet og renset hosOsmo slik at de ikke er skadelige for verken mennesker eller dyr.

 

Osmo benytter naturlige planteoljer som solsikke, soya, lin og tisteoljer, samt harde vokser som carnauba og candelillavoks. Dette gir en diffusjonsåpen, vann- og smussavvisende overflate. Produktet fyller porene i treet og beskytter innenfra, men lager ingen tett film på overflaten. Den diffusjonsåpne overflaten gjør at treet kan puste, absorberer og slipper ut fuktighet uten å ta skade av det. Treet beholder sin naturlige skjønnhet og holdbarhet i lang tid.

 

Osmo sine produkter er godkjent for bruk på barneleker av tre. Ved å bruke naturlige ingredienser, får man en bedre luftkvalitet da overflaten blir antistatisk og tiltrekker seg mindre støv.
Produktene brukes uten grunning, er klare til bruk, og har stor dekkevne pga høyt tørrstoffinnhold. 
 
Osmo er FSC-sertifisert og støtter tiltak og prosjekter som levende og bærekraftig skog. De stiller store krav til opprinnelse av råstoff som benyttes i produktene.