Farge- og interiørkonsultasjoner

Har du bygd et hus og ønsker en kreativ og unik innredning, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Eller kanskje du har et rom eller en hytte med oppgraderingsbehov?

For å oppnå akkurat den stilen og stemningen du er ute etter kan det være lurt å ansette en interiørkonsulent

Våre interiørkonsulenter har lang erfaring i bransjen og er alltid oppdatert på nye trender. De vet hva som skal til for å skape innbydende og hyggelige rom, og har fokus rettet mot å skape helhetlige og funksjonelle løsninger som passer din livsstil. Vi kan hjelpe deg med å skape et skreddersydd hjem som er tilpasset dine behov, din smak og ditt budsjett.

Gi boligen det lille ekstra med unike og personlige rom

Det er mange ting du må tenke på når du skal skape et helhetlig uttrykk i et rom. Fargevalg, tekstiler, plassering av møbler, plassutnyttelse og småinteriør er alle viktige elementer i et interiør, og som sammen skaper helheten i rommet. Det kan være vanskelig kombinere disse elementene på en fornuftig og sammenhengende måte, samtidig som det skal være pent og innbydende. Det er her våre interiørkonsulenter kommer inn i bildet. De gir gjerne råd og forslag som du kanskje ikke hadde tenkt på selv, og som forsterker og fremhever uttrykket du er ute etter.

Ved å bruke interiørkonsulent når du skal innrede et rom, en bolig eller hytte, får du er friskt og profesjonelt perspektiv, som kan hjelpe deg med å se løsninger som du kanskje ikke ville sett selv. Vi kan hjelpe deg med å se muligheter innenfor de fleste områder av oppussingen og komme med møbleringsforslag som utnytter boligens potensiale.

Stue med hvite farger

Vi hjelper deg gjerne med å skape drømmehjemmet

Heldigvis har vi alle forskjellig smak, noe annet ville vært veldig kjedelig. Derfor kommer våre interiørkonsulenter alltid på besøk for en konsultasjon, slik at dere sammen kan finne de løsningene som fungerer for deg. Da kan du være trygg på at du får et unikt og personlig hjem, utført i samarbeid med en profesjonell, kreativ og hyggelig interiørkonsulent.

Vinderen Farvehandel AS samarbeider med en rekke underleverandører som rørleggere, elektrikere, flisleggere og tapetserere, i tillegg til fagfolk innenfor søm. Dette betyr at du får hele jobben utført, uten å måtte forholde deg til flere aktører i samme prosjekt.

Har du behov for en interiørkonsulent, eller ønsker innspill og inspirasjon til din bolig?

Ta kontakt med oss via vårt online kontaktskjema, send en mail til post@vinderenfarve.no eller ring oss på telefon +47 22 14 24 34 for å bestille en konsultasjon. Du er også hjertelig velkommen innom våre koselige lokaler på Vinderen for en inspirerende prat med våre interiørkonsulenter.

Kontakt oss

Priser

Hjembesøk

Fra en til to timer, inkluderer fargepalett. Kr 3.900,-

Pluss kjøring kr 600,- innen Oslo


Konsulenttjenester

oppfølging hjemme hos deg kr 1.200,- pr time. Mellom kl 09.00 og 18.00

 


Konsultasjon i butikk etter avtale

Kr 950,- pr time i vår åpningstid, kl 10.00 - 18.00